Om Højbo Transport

Højbo Transport blev stiftet i 2012 og har sit navn fra gården, Højbo, som ligger i Ellinge, Ullerslev. Stifter og ejer, Torben Andersen, havde førhen en minkfarm på gården, men har i samarbejde med sin storebror, Jens Erik Andersen, startet Højbo Transport og de to står sammen i spidsen for virksomheden. I dag består virksomheden af en vognpark bestående af 7 biler rangerende i størrelser fra varevogn over forvogne m. lift, 3-akslede trækkere og 4-akslede entreprenør tiptrailere til 60 m3 korn trailer og gardintrailere. Udover Torben er der i dag 7 ansatte, som hver dag knokler for at levere den bedste service til vores kunder. Højbo Transport er en virksomhed i vækst og blev i 2017 kåret som gazellevirksomhed, en pris vi er meget stolte af.

Vores medarbejdere er vores rygrad

Hos Højbo Transport sætter vi stor pris på vores medarbejdere. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere er villige til at gå en ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse – og når kunderne er tilfredse, er vi også. Derfor får alle vore chauffører overenskomstmæssig løn samt pension og sundhedsforsikring. Derudover overholder vi selvfølgelig køre- og hviletidsbestemmelserne, så vore chauffører og alle andre trygt kan færdes i trafikken. Alle vore chauffører er danskere og har selvfølgelig bestået samtlige prøver og eksaminer, der skal til for at kunne køre de køretøjer, de bliver sat til. Da vi ikke er et særlig stort firma, hvis man måler på antallet af medarbejdere, har vi et meget tæt forhold til vores kolleger, og der er altid tid til en lille sludder om dit og dat trods dét, at vi næsten altid har travlt og er på farten. Vi mener dog, at det er vigtigt at vore medarbejdere og kolleger kommer godt ud af det med hinanden, så de har lyst til at tage på arbejde hver morgen, når de vågner. Derfor har vi også en meget uformel og venskabelig omgangstone, som er med til at skabe et personligt og behageligt arbejdsmiljø.

Vores værdier: De 3 P’er

Pålidelighed: Når du bestiller en ydelse hos Højbo Transport, kan du være sikker på, at vi kommer frem til den aftalte tid og med dine varer i god behold. Vi er et lille firma, som går op i at levere pålidelig transport, og vi sætter en dyd i at gøre et godt stykke arbejde hver eneste dag. Topkvalitet ved vareforsendelser betyder for os, at kunden kan regne med sin serviceudbyder – os! Derfor er pålidelighed en af de vigtigste værdier for Højbo Transport og vores medarbejdere.

Personlig betjening: Da vi er et lille firma sammenlignet med ’de store drenge’ i branchen, går vi meget op i at have fokus på den enkelte kunde. Vi har en meget flad organisationsstruktur – selv vores ejer, Torben, bruger langt det meste af sin tid som chauffør. Fordi vi ikke er mere end 8 ansatte i alt, kender alle hinanden og føler et ansvar over for virksomheden. Vi tror på, at en følelse af ejerskab over ens arbejdsplads skaber loyale og engagerede medarbejdere – og den slags medarbejdere kommer på arbejde hver dag med masser af energi og lyst til at gøre det allerbedste de kan. Og det nyder både deres kolleger og kunder godt af.

Procesoptimering: Vores mål er altid at finde den rette løsning til dig – til en ordentlig. Dette gør vi blandt andet ved kun at have én mand på kontoret. Dette gøres for at minimere udgifter til administration, så vi kan fokusere på det vigtigste: at være så fleksible som muligt – til vores kunders fordel. Dét er procesoptimering i vores øjne. Transportbranchen er i disse år blevet en kamp om lave priser gennem standardisering. Hos Højbo Transport tror vi på, vores kunder sætter pris på, at deres transportbehov bliver mødt, uanset hvilke krav de måtte stille. Derfor betyder procesoptimering og fleksibilitet hos os korte svartider, lokal tilstedeværelse og kundenærhed, branchespecifikke løsninger med mange års erfaring, grundigt kendskab til markedet samt kundetilpassede kombinationer af produkter og services.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

CTA