Studenterkørsel: Når fremtiden skal fejres

Skal du og din klasse ud at fejre, at i endelig er blevet studenter? Og skal den ikke have for lidt? Så er vi hos Højbo Transport dem, I står og mangler til jeres studenterkørsel. Vi garanterer, at I får den fedeste fest, som I aldrig vil glemme. Det eneste I skal sørge for er godt humør, så sørger vi for resten.

Musikken er ét af de vigtigste punkter, når der skal sættes gang i en ordentlig fest – så det skal der selvfølgelig være. Derfor har vi et anlæg, der kan feste en hel by op, hvis det er det, I har lyst til. Og for at sikre at I kan give den gas, har vi også installeret lys, der kan få vognen til at ligne det lokale diskotek. I skal blot gøre det, som I er bedst til – nemlig at give den gas og fejre, at I er blevet studenter.

Vi garanterer, at sikkerheden altid er helt i top! Vi har mange års erfaring inden for studenterkørsel, så vi ved, hvad der kræves, for at I får en uforglemmelig dag.

Studenterkørsel med Højbo Transport garanterer følgende:

  • Anlæg
  • Lys/Disko
  • Forsikring
  • En uforglemmelig vogntur
  • Kører i hele Danmark
  • Dygtige og glade chauffører, I kan stole på

Bestil før de andre

Vi kører i hele Danmark, og vi tør godt at sige, at vi er eftertragtet. Så hvis du vil sikre dig og din klasse den fedeste fest nogensinde, så anbefaler vi jer, at I kontakter os 1-2 år før selve dagen. I er også mere end velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Vi sætter en stor ære i, at I er trygge på hele turen! Derfor har vi kun dygtige chauffører med den korrekte uddannelse til opgaven. Alle vores chauffører er danskere og overholder alle lovmæssige krav.

Skal studenterkørslen være en succes? – Kontakt Højbo Transport

Vil I høre mere om priser eller andre services, så kontakt os endelig! Vi kommer glædeligt med et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

CTA