Specialtransport: En stor vognpark til at matche kundernes behov

I vores vognpark har vi blandt andet forvogne med lift, 3-akslede trækkere samt 4-akslede entreprenør tiptrailere. Dette sætter os i stand til at fragte næsten alt, hvad du kunne have brug for.

Siden 2012 har vi hjulpet private, virksomheder og offentlige institutioner med specialtransport, og vi vil også gerne hjælpe dig. Med vores dygtige og erfarne medarbejdere, samt vores brede vognpark kan du sikre dig en effektiv og professionel afhentning og/eller levering af specialgods, hvis du vælger os som din vognmand.
Når du vælger os som din vognmand i forbindelse med specialtransport, bliver alt er arrangeret lige fra bestillingen til leveringen. Vi har både maskinerne, godkendelserne og certifikaterne, der gør, at du kan få transporteret alt lige fra bredt og langt gods til farligt og tungt gods, som overskrider færdselslovens maksimumbegrænsninger og dermed ikke kan transporteres på normal vis.
Selvom vi holder til på Fyn, er specialtransport i hele Danmark en mulighed, når du anvender os som din vognmand. Vi kan endda levere til flere EU-lande, hvis dette skulle ønskes.

 

Få et tilbud på specialtransport

Vi kan hjælpe med afhentninger og leveringer af alle former for specialgods, og vi hjælper også gerne til med transport af maskiner og andet til entreprenørarbejde.
Vi er altid villige til at give dig et uforpligtende tilbud, før du vælger at benytte os til din specialtransport.

Find vores kontaktoplysninger her.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

CTA