Vores kompetencer

Bredden af vores vognpark gør, at vi kan klare langt de fleste opgaver, som kunderne skulle have brug for hjælp til. Vi har dog specialiseret os inden for 3 kategorier, som vi mener, vi gør en lille smule bedre end andre transportvirksomheder: flytning, specialtransport og studenterkørsel.

Ingen opgave er for stor – eller for lille

Vi har stor erfaring inden for specialtransport i både ind- og udland. Vi har lastbiler, der kan transportere køretøjer og andet materiel, der er så store, at de overskrider færdselslovens maksimalgrænser for vægt og/eller mål, herunder mejetærskere, gyllevogne og blokvogne. Vi kører også fra tid til anden med meget værdifuld last, hvorfor vores biler er udstyret med GPS, så de kan trackes live.
Vi bliver ofte brugt af storkøkkener, når de skal have leveret store maskiner eller hele køkkenopsætninger. Med opgaver som disse er det vigtigt, at materiellet kommer frem uden en skramme. Derfor er det ofte vigtigere for kunden, at forsendelsen kommer sikkert frem, og ikke om det tager 3 eller 4 timer. Dette er også grunden til, at mange af vores distributionsture kører med timebetaling.
Vi har lufthavnsgodkendelse, hvilket betyder, at Højbo Transport er godkendt af Statens Lufthavns Væsen og Trafikstyrelsen til at levere og afhente gods i lufthavne. Derudover har flere af vores medarbejdere ADR-certifikat, så de kan køre med farligt gods. Vores fragtbiler er ligeledes godkendt.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

CTA